5 Essential Elements For petek servisi

Wiki Article

istek açtıktan two saat içinde gelip temiz ve düzenli saygılı bir usta aldı para son kuruşuna kadar hakkını verdi yaptırdığımız işlemi hızlı ve istediğim gibi çözüme kavuşturdu tereddütsüz işinizi yaptırabilirsiniz

You're utilizing a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to an easier version to supply you with the very best expertise.

Piyasada 70 tl – one hundred tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

You're employing a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to definitely an easier Model to supply you with the ideal practical experience.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Eski petekler ısınmıyor olabilir. uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşmaleız gerekecektir.

You are using a browser that won't supported by Facebook, istanbul petek servisi so we have redirected you to definitely a less complicated Edition to provide you with the very best expertise.

Pimaş Yıkama: petek servisi Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem istanbul petek servisi havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %thirty isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile 90 dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

İstanbul’un neredeyse her ilçesinde petek temizleme hizmeti veren firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi istanbul petek servisi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu petek servisi yaşanmaz.

Report this wiki page